Avem grijă de tine și clienții tăi

Inovatie - Suport Premium - GRATIS!

Gestio Salon - PlayStore
Gestio Salon - AppStore
Gestio Salon App

Gestio ofera o solutie inteligenta de gestiune pentru profesionisti si saloane de infrumusetare, cosmetica, masaj/SPA. Te ajutam sa iti cresti business-ul prin decizii bazate pe informatie.

Programări on the GO

Gestio îți permite, ție și angajaților tăi, să adaugi și să vizualizezi programările rapid, sincronizând automat datele pe toate dispozitivele: telefon, tabletă, PC sau laptop.

frame content
frame content

Managementul clienților

Te ajutăm să păstrezi o relație cât mai bună cu clienții tăi pe baza unui istoric detaliat de programări și detalii de contact.

Scade rata neprezentării în salon

Gestio le reamintește automat și din timp clienților de toate programările făcute, prin mesaje personalizate, în felul acesta clientul tău este mereu informat.

frame content

Disponibil pe toate dispozitivele

Disponibil pe toate dispozitivele

Gestio este potrivit pentru afacerile mari și medii dar și pentru persoanele pe cont propriu. Susținem comunitatea de profesioniști din industria beauty/spa/tattoo și pe măsură ce afacerea ta crește, Gestio se adaptează nevoilor tale.

Clienți existenți

Clienti existenti

"O aplicatie ce te ajuta sa iti dezvolti afacerea si sa te extinzi. Fie ca esti pe cont propriu fie ca esti administrator de salon, te ajuta sa iti automatizezi tot procesul din salon. "

- Concept 3

"Inceputul a fost unul sceptic insa am devenit dependenti de acest soft ce iti ofera acces la datele din salon oricand de oriunde."

- Catalin Lungu Concept

"Facand diferite training-uri in Marea Britanie am fost invatat sa folosesc aplicatii de acest gen si sunt bucuros ca am gasit si in Romania un furnizor pentru astfel de servicii."

- Ionut Magda