Gestio Salon

Management

    Renunță la programatorul clasic, la pasta corectoare, la radiera, la informații incomplete.

    Folosește programatorul Gestio Salon și astfel ai acces instant la informații corecte si complete cu privire la serviciile pentru care s-au programat clientii, avand posibilitatea oricand sa verifici in ce a constat o programare in urma cu doua saptamani ori 6 luni sau pentru ce servicii sunt programari la angajatul “x” peste o luna.

Mai usor, mai rapid, de oriunde

Folosește ghidul de mai jos pentru a înțelege mai ușor procesul Gestio de programări.

1

Din ecranul de programările, selectează angajatul și ora la care dorești să introduci programarea. Poți schimba data programatorului în doar două secunde din butonul de calendar din dreapta.

2

Caută clientul după nume, prenume sau număr de telefon, selectează departamentul și serviciile pentru care dorește să se programeze și apasă butonul 'salvează'.

3

Programarea se va afișa în calendar în dreptul angajatului și orei selectate. Simplu, în doar 15 secunde ai adăugat o programare și ți-ai și crescut baza de date de clienți și de programări.

Asta-i tot! Acum te poți relaxa
și să-ți gestionezi salonul
de unde vrei tu.

Tab 4

Disponibil și pentru Android sau iOS

Începe gratuit

Înregistrează-te acum

sau

Contactează-ne rapid prin

Renunță la caiet
folosind Gestio Salon

Începând de la

13Lei

per angajat/lună

Ești la un click distanță de următorul nivel al afacerii tale. Gestionează toate programările de oriunde ai fi și câștigă timp renunțând la foi și caiete.
De acum progrămarile, angajații și clienții sunt mai ușor de vizualizat, într-un mod mai detaliat.

Gestio Salon